Eenvoudig en snel ontbramen en afronden

Löwer Swinggrinder perfecte alternatief voor handmatig ontbramen

Merk:

Löwer Swinggrinder

Model:

Swinggrinder

Status:

Nieuw

De Löwer Swinggrinder is het perfecte alternatief voor bedrijven die af willen van het handmatig ontbramen maar tegelijkertijd de investering in een breedband ontbraammachine te hoog vinden.

 

De bewerking middels de Swinggrinder is eenvoudiger dan het handmatig ontbramen en daarnaast 3 tot 4 keer zo snel en in vergelijk tot een breedband ontbraammachine veel goedkoper in aanschaf. De roterende schuurkop is gemonteerd op een balansarm zodat de schuurkop zich makkelijk bewegen laat. De schuurdruk ontstaat door het aggregaat licht naar beneden te drukken zodat het gehele werkstuk gelijkmatig ontbraamt wordt.

De schuurkop is om 180 graden draaibaar zodat snel gewisseld kan worden tussen het ontbramen en het intensieve afronden. Om er voor te zorgen dat de te bewerken plaatdelen goed blijven liggen is de bewerkingstafel voorzien van een speciaal rubber met een grote wrijvingsweerstand.

 

De schuurkop kan worden voorzien van de diverse schuurmedia en kan optioneel worden voorzien van een toerental regelaar. Verder is de bewerkingstafel geperforeerd uitgevoerd zodat het stof via een optionele filter afgezogen kan worden.

Hevami

Adres

Zuidkade 9

5462 CD

Veghel

Telefoon

0413-376602

E-mail

info@hevami.nl

Website

www.hevami.nl

Ga naar bedrijfsprofiel