Hoogwaardig ponswerk bij Python

Hoogwaardig ponswerk bij Python

Merk:

Hydracrop

Model:

80SD

Status:

Nieuw

Bij ponsen wordt door hydraulische druk een stempelvorm door materiaal geperst waardoor er een gat ontstaat met de vorm van het stempel.

 

Python BV werkt met een GEKA Hydracrop 80SD. Dit is een 80 tons ponsmachine van Spaanse makelij. De machine is volledig CNC gestuurd en bestaat uit 2 componenten. Eén zijde is ingericht als CNC gestuurde knipinstallatie waardoor het mogelijk is volautomatisch strippen op maat te knippen. De andere zijde is ingericht met een drie koppige ponsinstallatie en CNC gestuurde X-Y tafel. Door deze opties is het mogelijk maximaal drie verschillende gatvormen in één doorgang in elk gewenst patroon in een plaat te ponsen. De X-Y tafel wordt aangestuurd door middel van een grafisch gestuurde computer. De maatbepaling van de gaten gaat altijd vanuit een vast nulpunt. Dit zorgt er voor dat steekmaten altijd correct zijn, ook als de uitwendige maatvoering van het materiaal afwijkingen vertoont.

Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld productie van voetplaten, schetsplaten, aanlaslippen, volgplaten en dergelijke. Python BV levert snel en correct tegen marktconforme prijzen.

Python

Adres

Nijverheidsweg 20

7921 JJ

Zuidwolde

Telefoon

0528-371045

E-mail

info@python.nl

Website

www.python.nl

Ga naar bedrijfsprofiel