Rubriek: Diversen

10.000 werkveiligheidsartikelen in nieuwe MEWA-merkencatalogus

In de nieuwe catalogus pakt MEWA uit met een vernieuwd aanbod van hoogwaardige werkkledij en werkveiligheidsartikelen. Met die verkoopsartikelen vervolledigt de textieldienstverlener het aanbod van zijn huurservice. De onlineshop zorgt voor een comfortabel aankoopproces.

De merkencatalogus 2020/21 biedt op 272 pagina’s de passende uitrusting voor elke werksituatie: voor binnen en buiten – overdag en ’s nachts – tegen hitte, kou en regen. Het productaanbod omvat veiligheidsschoenen, werkhandschoenen, beschermende kledij en beschermingsmiddelen voor ogen, oren, hoofd en ademhaling. Ook polo’s, hemden, softshelljassen en weerbestendige jassen kunnen worden besteld.

Veel nieuwe productlijnen

Nieuw in het assortiment zijn onder meer de veiligheidsschoenen van Steitz Secura met een individueel dempingssysteem en de montagehandschoenen van Wonder Grip. Ook bij het eigen merk Korsar zijn er nieuwe ontwikkelingen te ontdekken. De topmerken Elten, Ansell en Hakro zijn vertegenwoordigd met vertrouwde en nieuwe producten.

Als competente partner op het vlak van werkveiligheid geeft MEWA advies bij de keuze van passende producten, zoals de optimale veiligheidsschoen of de juiste werkhandschoen. Ook wat betreft de bescherming van de huid en de ademhaling delen de experts hun kennis. De 48-uur leverservice en gratis retour maken het aanbod compleet. Indien gewenst kunnen de producten ook met logo’s bedrukt of bestikt worden.

Alle artikelen zijn verkrijgbaar in de recent vernieuwde onlineshop. Deze maakt een comfortabele online koopervaring mogelijk: intelligente filters zorgen ervoor dat het passende artikel snel gevonden wordt.

www.buy4work.mewa.shop/nl/nl/  

Dit bericht delen?