Over ons

Wat doen wij?

Marktaanbod Autobran­che, Marktaanbod Horeca en Marktaanbod Metaal zijn toonaangevende bladen op het gebied van product­ en bedrijfs­informatie, die zowel in print als digitaal gratis worden verspreid. Marktaanbod heeft als doel leveranciers te ondersteunen bij de verkoop van hun producten en inkopers te helpen de juiste producten aan te schaffen. Marktaanbod koppelt dus het aanbod van leveranciers aan de vraag van de inkopers.

Hoe doen wij dat?

Al 20 jaar is Marktaanbod een begrip in de diverse branches. Acht keer per jaar krijgen de inkopers en bedrijfsleiders een krant vol informatie over nieuwe producten en diensten, bedrijfspresentaties en beurzen toegestuurd. Onze lezers kunnen er ook voor kiezen Marktaanbod,met exact dezelfde informatie als de gedrukte versie, in de vorm van een digitale bladerkrant op onze eigen website te bekijken. Inmiddels heb­ben wij per branche een bestand opgebouwd van zo’n 2.000 lezers die Marktaanbod digitaal ontvangen.

Grote voordelen voor de adverteerders

De combinatie van de digitale­ en de krantenversie biedt onze adver­teerders vele voordelen. Om te beginnen is de totale oplage aanzienlijk toegenomen. En dat betekent uiteraard meer respons. Zonder extra kosten!Een advertentie in de krant wordt immers automatisch meegenomen in de digitale versie. Daarnaast linken wij alle advertenties, bedrijfsrepor­tages en persberichten direct door naar de website van de des betreffende klant. Dit zorgt voor een stijgend aantal websitebezoekers.