Rubriek: Oppervlakte

3M Cubitron II Hookit papierschijf 950U: Doeltreffend en duurzaam

De nieuwe 3M Cubitron II Hookit papierschijf 950U is ideaal voor het verwijderen van lakken, coatings en lichte walshuid op staal. Het is ook geschikt voor het bewerken van aluminium, glasvezel en andere substraten, die gemakkelijk leiden tot het vollopen van het schuurpapier.
Met de open bestrooiing bieden de 950U schuurschijven grotere tussenruimte tussen de korrels. Hierdoor wordt de aanhechting van metaal- en verfdeeltjes op een doeltreffende manier voorkomen. Een extra stearaatcoating, nodig om het vollopen van de slijpschijf te voorkomen, kan op deze manier achterwege blijven.

Meer vermogen, langere gebruiksduur
De open bestrooiing en de 3M precisie-korreltechnologie resulteren samen in een klittenband schuurschijf, die een gelijkmatige verwijdering met een constant goede afwerking van het oppervlak combineert met een lange levensduur. Door de geringe noodzakelijke aanzetdruk worden de hand- en armtrillingen tot een minimum beperkt en wordt de stofuitstoot verminderd. Dit product is voornamelijk bedoeld voor gebruik in de automobiel- en luchtvaartindustrie, voor toepassingen in de staal- en scheepsbouw. Het is ook voor onderhoudswerkzaamheden geschikt. De 3M Cubitron II Hookit papierschijf 950U is verkrijgbaar in de diameters 125 mm en 150 mm, in de korrelgroftes 60+, 80+, 120+, 150+ en 180+ en in verschillende perforaties.

www.go.3M.com/Metaalbewerking

Dit bericht delen?