Rubriek: Verspaning

Bandzaagmachines Istech te bewonderen op Metavak stand HFM

Tijdens de Metavak zullen er wederom diverse bandzaagmachines van Istech gepresenteerd worden. De machines van deze Italiaanse fabrikant kenmerken zich door de eenvoudige bediening en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

“HFM metaalbewerkingsmachines levert u graag de beste oplossing zowel in resultaat als voor de portemonnee. Bij veel van onze klanten raden wij een Istech bandzaagmachine aan. De machines presteren goed en zonder al te veel poespas. Dit spreekt veel van onze klanten zeer aan! Mochten er andere behoeftes zijn dan bevelen wij u ook graag een ander merk aan. Zoals ik al zei; wij leveren onze klanten graag de voor hun situatie beste oplossing’, aldus Patrick Friebel”.

Buigmachines ZOPF

Naast de bandzaagmachines staat HFM metaalbewerkingsmachines ook weer met een grote verscheidenheid aan buigmachines van het Duitse ZOPF op de Metavak. Sinds 2013 vertegenwoordigt HFM hun buigmachines in Nederland. Het is een samenwerking die succesvol blijkt. Patrick Friebel: “We zien een groeiende tendens in de aanvragen voor de machines van ZOPF. Dat is een mooi teken van vertrouwen en maakt ons ook zeker trots!” 

www.friebel.nl

Metavak: I120

Dit bericht delen?