Rubriek: Verspaning

BC Metaal bouwt verder met Istech

Metaalbewerkingsbedrijf BC Metaal uit Soest heeft haar machinepark uitgebreid met een ISTECH bandzaagmachine. BC Metaal had in 2015 bij HFM al een machine van ISTECH aangeschaft. Deze beviel erg goed en dus was de keuze snel gemaakt toen ervoor gekozen werd om er een machine naast te zetten. HFM metaalbewerkingsmachines verkoopt de zaagmachines van ISTECH al enkele jaren op de Nederlandse markt. ‘De tijd die we er de afgelopen jaren in hebben gestoken begint zich nu uit te betalen. Er zijn veel merken en aanbieders op de markt en om daar dan tussen te komen vergt geduld. Maar gezien het aantal verkopen in 2018 lijkt dat te zijn gelukt’, aldus Patrick Friebel.

Meer dan 40 jaar ervaring in metaalbewerking

BC Metaal is in 2013 opgericht door Mike van den Broek en Marco Cornelissen. Met een gezamenlijke werkervaring van meer dan 40 jaar op het gebied van metaalbewerking en constructiewerk, is men bij BC Metaal aan het juiste adres voor alle producten in staal, RVS en aluminium. Of het nu gaat om enkelstuks of productiewerk, nieuw- of bestande bouw, utiliteits- of woningbouw, BC Metal staat garant voor kwaliteit en snelheid. De meeste metaalbewerkingen kunnen worden uit gevoerd in het eigen bedrijf maar ook voor werkzaamheden op locatie kan men bij BC Metaal terecht.

Nieuw bedrijfspand

In 2017 was BC Metaal al dusdanig gegroeid dat men een groter, nieuw gebouwd bedrijfspand in gebruik nam. Hiermee ontstond er ook de ruimte het machinepark uit te breiden, met als laatste aanwinst dus een nieuwe ISTECH bandzaagmachine. ‘Wij hebben weer gekozen voor een ISTECH omdat de machine die wij reeds hadden zeer goed bevalt. De machines zijn eenvoudig te bedienen, degelijk gebouwd en zagen recht zoals het hoort’, aldus Marco Cornelissen.

Breed programma bandzaagmachines

Het Italiaanse ISTECH heeft een breed programma bandzaagmachines. Zo zullen er op de METAVAK bij HFM een viertal modellen te zien zijn. Op stand 246 kunt u terecht voor handbediende, halfautomatische en volautomatische machines. Naast de zaagmachines zal HFM ook meerdere soorten buigmachines, boormachines en een plasmapijpensnijder ten toonstellen. HFM is ook leverancier van pijpuitklinkers van Almi. Zij leveren een serie uiterst efficiënte pijpuitklinkers van een uitstekende kwaliteit. Het bedrijf kan hierdoor een garantie afgeven van liefst 3 jaar garantie. Iets wat u niet zult treffen bij de beduidend mindere kopieën uit Azië. Naast de productie van bovengenoemde machines is ALMI ook zeer sterk als toeleverancier. ALMI is gespecialiseerd in (robot)lassen, verspanen, assembleren en buislasertechniek. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust een kijkje op de website of kom even langs op de HFM stand op Metavak.

www.friebel.nl

www.bcmetaalbv.nl

Metavak: 246

Dit bericht delen?