Rubriek: Bevestigingstechniek

Breed pakket stalen en rvs bevestigingsmaterialen bij Kobout

Op TechniShow stand 07.F131 demonstreert Kobout haar programma innovatieve RVS bouten. Deze zijn voorzien van een droge LUBO smering waarmee koudlas tot het verleden behoort. Extra bijzonder aan deze smering is de natuurlijke basis. Als een van de weinige smeringen tegen koudlas bevat LUBO geen PFAS.

Familiebedrijf Kobout is de grootste leverancier van LUBO bouten en levert een uitgebreid assortiment direct uit voorraad. Kobout, al sinds 1979 importeur van bevestigingsmaterialen, heeft een omvangrijk klantenbestand in de handel, industrie, bouw en export.

Zeer uitgebreide webshop

Het bedrijf levert een breed pakket stalen en rvs bevestigingsmaterialen. Met ruim 50.000 verschillende producten in de webshop, 13.300 m² magazijn en inmiddels ruim 125 medewerkers heeft men één belangrijk centraal motto: ‘wij staan voor u klaar!’. U bent van harte uitgenodigd om de speciale bouten zelf te komen proberen op stand 07.F131. Dan kan men u gelijk alles vertellen over de handige webshop, het uitgebreide programma bouten en moeren en de mogelijkheden om speciale bevestigingsmaterialen op maat te maken.

www.kobout.nl

TechniShow: 07.F131

Dit bericht delen?