Rubriek: Logistiek

Dinnissen Process Technology presenteert ‘beursstand’ dit jaar met vijf video’s

Doordat verschillende beurzen zijn uitgesteld of geannuleerd kunnen veel bedrijven hun innovaties daar helaas presenteren. Dinnissen Process Technology, marktleider in procestechnologie, heeft een andere manier gevonden om de relaties op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen: een digitale beursstand op de eigen website.

Bezoekers vinden op deze online beurspagina vijf video’s over de nieuwste machines, innovaties en ontwikkelingen. Dinnissen geeft ook een sneak preview van de nieuwe productiehal. Daarnaast kunnen klanten en relaties op deze pagina één-op-één videogesprekken inplannen met de adviseurs van Dinnissen.

Video’s nieuwste innovaties

Reactie Rieks Reyers, Sales Manager Dinnissen Process Technology: ‘De voorjaarsbeurzen zijn erg belangrijk voor ons. Hier kunnen we de nieuwste ontwikkelingen presenteren en krijgen we de kans om te bij te praten met onze klanten en relaties. Toen we in de gaten kregen dat de voorjaarsbeurzen voorlopig geen doorgang zouden kunnen vinden vanwege het coronavirus (COVID19), hebben we snel geschakeld. We zochten naar een andere manier om ons verhaal te kunnen vertellen en kwamen op het idee om onze beurspresentatie en -stand dit jaar online te houden. We maakten video’s van onze nieuwste innovaties en realiseerden eveneens een sneak preview van onze nieuwe productiehal in Sevenum. Uiteraard hebben we het liefst één-op-één contact met onze klanten. Daarom kunnen zij vanaf nu persoonlijke videogesprekken inplannen met onze experts. Bekijk de digitale beursstand hier.

Dit bericht delen?