Rubriek: Diversen

Dreumex One2clean dispenser vernieuwd

Met de vernieuwde dispenser One2clean speelt Dreumex in op de vraag vanuit de markt naar een kleine dosering handreiniger. Dit is een verbetering waarmee het totaalconcept op een nog efficiëntere manier zorgt voor schone en gezonde handen.

“Door verhoogde automatisering en het vaker gebruiken van handschoenen is een nieuwe markt ontstaan waar handen minder vervuild raken, maar nog steeds gewassen moeten worden. Met de vernieuwde One2clean dispenser is het mogelijk om een kleine zeepdosering in te stellen. Daarmee is de dispenser zeer efficiënt in gebruik” aldus Jan-Chris Heeger, CEO van Dreumex.

Verschillende doseringen
Bij de vernieuwde automatische One2Clean dispenser kan er gekozen worden uit een kleine dosering (3ml) voor lichte tot middelzware vervuilingen en uit een grote dosering (5ml) voor middelzware tot zware vervuilingen. Op deze manier wordt bij elke wasbeurt de juiste hoeveelheid zeep gebruikt. De geïntegreerde vertraging in de dispenser zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om direct een tweede dosering te krijgen. Op deze manier besparen bedrijven tot 85% op hun bedrijfskosten.

Eenvoudig op te hangen
Daarnaast heeft de robuuste dispenser qua design een metamorfose ondergaan en is het product onderhoudsvriendelijker geworden. De nieuwe dispenser is gemakkelijk op te hangen en de geïntegreerde LED-verlichting geeft aan wanneer de batterijen (bijna) leeg zijn en vervangen moeten worden. Op deze manier is de One2clean dispenser zeer gemakkelijk in onderhoud.

Het One2clean systeem heeft een volledig automatische bediening die geactiveerd wordt door een infrarood sensor. Aanraking van de dispenser is dus niet nodig wat zorgt voor een hygiënische werkomgeving. One2clean is sinds 2008 niet meer weg te denken bij vakmensen omdat het producten bevat die de handen beschermen, reinigen én verzorgen.
www.dreumex.com

Dit bericht delen?