Rubriek: Oppervlakte

Gritco opent uniek Blasting Experience Center in Ridderkerk

Weinig ondernemers zullen niet erkennen dat de praktijk de beste leermeester is. Ook zullen de meesten onderschrijven dat dit zeker geldt bij de aanschaf van de juiste productiemiddelen.

Uit de eigen 33 jaar lange bedrijfservaring weet persluchtstraalapparatuur ontwikkelaar en fabrikant Gritco dat deze gouden regel ook opgeld doet in de dagelijkse straalpraktijk. En dat het niet serieus nemen ervan kan leiden tot investeren in straaloplossingen die in praktijk niet helemaal (of helemaal niet) blijken te voldoen aan de gestelde verwachtingen.    

Uniek straal-kenniscentrum

Daarom heeft Gritco een deel van het recent betrokken nieuwe bedrijfsgebouw aan de A15 in Barendrecht ingericht als professioneel Blasting Experience Center. In dit voor Nederland unieke centrum zijn straalprofessionals van harte welkom om kennis te vergaren én te maken met de vele straalmogelijkheden.

Onder het motto ‘Try before you buy’ kunnen nieuwsgierige straalexperts hier vrijwel alle persluchtstraalmethodes en -apparatuur vrijblijvend en persoonlijk – aan de hand van eigen werkstukken – in de praktijk op de proef stellen. Hierdoor wordt het vinden van specifieke straalmaatwerkoplossingen zo goed als gegarandeerd.

In Gritco’s Experience Center kunnen de volgende straalmethodes, persluchtstraal- en randapparatuur (en de juiste combinaties ervan) worden samengesteld en uitgebreid beproefd.

Methodes: Injectiestralen – Drukstralen – Natstralen – Sodastralen – Fijnstralen – Vacuümstralen

Apparatuur: StraalketelsStraalkastenVacuümstraalmachines

Randapparatuur: Persluchtnakoelers – Stofafzuiging – Persoonlijke beschermingsmiddelen

www.gritco.com/experience

Dit bericht delen?