Rubriek: Bevestigingstechniek

Grotere rol op METAVAK voor lijmtechniek

Dit jaar is de beursvloer van METAVAK voor het eerst opgedeeld in zes verschillende segmenten, waarvan verbindingstechniek er één is. Na het succes van het demoplein Lijmtechniek van vorig jaar op de NIL Verbindingsweek is besloten om het demoplein dit jaar op de METAVAK verder uit te bouwen.

Lijmen is natuurlijk geen nieuwe verbindingstechniek, maar wel een techniek die zich steeds meer ontwikkelt en steeds vaker wordt toegepast. Er bestaat vaak nog veel onwetendheid over lijmverbindingen. Permacol, Lubribond, BNS Industrial, Delta Application Technics, Adhesive Bonding Center en het Nederlands Instituut voor Lastechniek gaan daarom op demoplein Lijmtechniek dit jaar de lijmtechniek nog meer op de kaart gaan zetten.

Verschillende lijmtechnieken

METAVAK is hiervoor een goed platform. Volgens beursorganisator Easyfairs hebben bezoekers aangegeven dat zij graag meer willen weten over de verschillende lijmtechnieken. Op het demoplein demonstreren lijmproducenten en adviseurs de toepassing van lijmproducten- en technieken. Voor lijmers en lassers die met een specifiek vraagstuk zitten kan METAVAK dus echt een uitkomst zijn. De partners van het demoplein Lijmtechniek hopen dat bezoekers zelf hun technische vraagstukken meenemen naar de beurs.

De vijftiende editie van METAVAK is op 8, 9 en 10 oktober 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem.

www.metavak.nl

Dit bericht delen?