Rubriek: Verspaning

Jetstream Tooling®-schachten programma voor ISO-draaien uitgebreid

Seco Tools heeft zijn Jetstream Tooling® Integrated (JETI) technologie uitgebreid met een compleet assortiment schachten voor ISO-draaien. Deze gebruiksvriendelijke interne koeltechnologie verlengt de standtijd aanzienlijk en verkort de instel- en richttijden dankzij het nieuwe klemontwerp met enkele schroef en de afwezigheid van externe slangen.

Door hogedruk koelmiddel direct in de snijzone te plaatsen, zorgt JETI-technologie voor een superieure spaancontrole en temperatuurregeling. Voor verdere procesoptimalisatie hebben schachten die zijn uitgerust met Jetstream Tooling® Duo een tweede koelvloeistofuitlaat vanaf de vrijloopzijde die afhankelijk van de vereisten voor de verwerking van onderdelen kan worden in- of uitgeschakeld. Hierdoor kunnen fabrikanten veel hogere snijgegevens gebruiken zonder dat dit van invloed is op de veiligheid van de toepassing voor elke ISO-S-, ISO-M- of ISO-P-draaitoepassing.

Het uitgebreide assortiment JETI voor algemene ISO-schachten is voor het eerst geïntroduceerd voor MDT-, X4-, 150.10- en Snap-Tap®-schachten en omvat 182 nieuwe producten voor alle inch-, metrische en Seco-Capto™-schachten. Voor meer informatie over het volledige assortiment JETI ISO-beitelhouders kunt u contact opnemen met uw lokale Seco-vertegenwoordiger of onze productpagina voor JETI-schachten bezoeken.

www.secotools.com

Dit bericht delen?