Rubriek: Bevestigingstechniek

Kemppi verlegt grenzen op Schweissen und Schneiden

Op Schweissen und Schneiden 2017 laat Kemppi, op stand 9.B26, zien dat er vandaag al kan worden voldaan aan de lasbehoeften van de toekomst. Kemppi, bekend als de booglaspionier die 40 jaar geleden op de lasbeurs van Essen de eerste stroombron met invertertechnologie voorstelde aan de wereldwijde lasbranche, verlegt opnieuw haar grenzen. Toekomstige lasmogelijkheden zijn al ingebouwd in diverse nieuwe oplossingen die technologie opnieuw uitvinden, prestaties herevalueren en de randvoorwaarden voor perfect lassen opnieuw ontwerpen en identificeren.

Klaar voor Industrie 4.0

In veeleisend industrieel lassen zet de X8 MIG Welder van Kemppi een nieuwe standaard voor prestaties, gebruiksgemak en lasbeheer. Het is een upgradable multiprocessysteem dat het beste van Industrie 4.0 belichaamt door een automatische verbinding en innovatieve prestatiesoftware te bieden. De functie voor digitale lasprocedurespecificaties (dWPS), die het printen van WPS-documenten overbodig maakt, is ontworpen om uit te blinken bij de meest veeleisende laswerkzaamheden waar kwaliteit essentieel is. “Gemaakt in Finland laat de X8 MIG Welder uitzonderlijke laskwaliteit, efficiëntie en onvoorstelbaar gebruiksgemak zien in combinatie met digitale innovatie”, zo vat Dr. Petteri Jernström, Director, Product Management & Technology Services bij Kemppi samen.

Draadloos

De draadloze, digitale wereld vormt het hart van meerdere, nieuwe oplossingen. De intuïtieve draadloze Control Pad van de X8 MIG Welder verrast door de snelheid en het gemak waarmee instellingen en lasparameters worden aangepast met functies voor communicatie op lange afstand. Kemppi geeft traditioneel lasbeheer bovendien een nieuwe dimensie, met een automatische verbinding met WeldEye-software die het gebruik van revolutionaire dWPS op de werkvloer mogelijk maakt.

Robotbooglassen

De A7 MIG Welder vertegenwoordigt Kemppi’s expertise in robotbooglassen volgens Industrie 4.0. Het verfijnde systeem kan worden geïntegreerd met elk merk robot. De uitgebreide Wise-procespakketten van de stroombron verbeteren de lasproductiviteit meer dan gewone MIG-processen. Voor de gezondheid en het comfort van lassers introduceert Kemppi het nieuwste op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen: de Gamma-helm, met het hoogste beschermingsniveau TH3. De nieuwe lashelmen en FreshAir-verseluchttoestellen beschikken over eersteklas afstelmogelijkheden en bieden voor volledige gemoedsrust superieure zichtbaarheid van het werkgebied.

www.kemppi.nl

Dit bericht delen?