Rubriek: Plaat- en buisbewerking

Krachtige klokvormige zuignappen COVAL hechten zich makkelijk aan plaatwerk

In veel industriële sectoren waar plaatwerk wordt gebruikt wordt vastgrijpen en bewegen met vacuüm steeds vaker toegepast. Zuignappen zijn een essentieel onderdeel geworden van veiligheid, betrouwbaarheid en productiviteit.

Met de hoogwaardige klokvormige zuignappen van CTC wil COVAL fabrikanten het beste van zowel platte- als balgzuignappen bieden om de efficiëntie verder te verbeteren. Het belangrijkste kenmerk van deze nieuwe serie CTC-zuignappen is de vorm. Dit nieuwe ontwerp combineert de voordelen van platte zuignappen en balgzuignappen. Ze hebben de sterkte en antislipkwaliteit van platte zuignappen en het extra vermogen van balgzuignappen om complexe vormen of platen met hoeken of vouwen vast te grijpen.

Plaatmateriaal

Dankzij hun grote doorbuigingsvermogen passen ze zich gemakkelijk aan bij het grijpen van plat, bol, gevouwen of hoekvormig plaatmetaal. Dankzij de antislip stops kunnen zware platen waarop zich olie bevindt snel en efficiënt worden verplaatst, terwijl de centrale stops ervoor zorgen dat dunne platen stevig worden vastgegrepen zonder ze te vervormen.  

Breed toepasbaar

De veelzijdigheid, stevigheid, betrouwbaarheid en veiligheidskenmerken maken CTC’s nieuwe krachtige klokvormige zuignappen ideaal voor gebruik in iedere industrie waar plaatwerk of metalen onderdelen worden verplaatst als onderdeel van het proces. Denk bijvoorbeeld aan het oppakken van plaatwerk of onderdelen voor overdracht naar stempelmachines en opslag.

www.coval.com

Dit bericht delen?