Rubriek: Plaat- en buisbewerking

Mavijet waterjetsnij- en reinigingsinstallaties

Amtc-Flec is sinds 2020 partner en importeur voor Nederland en België van Mavijet waterjetsnij- en reinigingsinstallaties en portaalfreesmachines. Het bedrijf staat deze keer niet met een eigen stand op de Metavak maar is wel aanwezig in stand C204 van het NIL.

De Turkse fabrikant Mavijet biedt een zeer breed programma stationaire en mobiele waterjetinstallaties. Mavijet is wereldwijd een van de weinige producenten die beschikken over een eigen hogedrukpomp in de range van 4000, 5000 en 6000 bar.

Veel keuze in afmetingen en uitvoeringen

Mavijet watersnijmachines zijn leverbaar in diverse afmetingen tot en met een tafelafmeting van maarliefst 6 x 12 mtr. Men heeft de keuze uit een enkel- of dubbelkops nozzle in 3, 5 of zelfs 6-assige uitvoering, zowel met als zonder buisrotatiesysteem. De accuraatheid van 0.01 mm maakt deze machines ook inzetbaar daar waar bij plasma- en lasersnijders deze toleranties niet haalbaar zijn .

Binnenkort organiseert AMTC open dagen waar ook een in werking zijnde 5-assige watersnijmachine van Mavijet zal worden gedemonstreerd. Uiteraard bent u van harte welkom. De exacte data worden binnenkort bekend gemaakt op de website van AMTC.

WWW.AMTC.EU

Dit bericht delen?