Rubriek: Diversen

METAVAK 2024 presenteert eerste grote programmaonderdelen

Beursorganisator Easyfairs maakt de eerste programmaonderdelen bekend voor de vakbeurs METAVAK die op 1, 2 en 3 oktober 2024 in Evenementenhal Gorinchem plaatsvindt. Zo wordt METAVAK dit jaar gelijktijdig gehouden met Welding Week, het vakevent voor de verbindingstechnieken. Ook wordt in samenwerking met Koninklijke Metaalunie een Studenten Meet & Greet en een Banenmarkt geïntroduceerd. Verder maakt het NIL | BIL Lassymposium deel uit van het beursprogramma in Gorinchem. 

“We zijn blij dat de aankomende editie van METAVAK weer gelijktijdig plaatsvindt met Welding Week, het vakevent voor verbindingstechnieken. Hierdoor kunnen wij het hele aanbod aan metaalbewerkende maakindustrie professionals ontvangen. De Studenten Meet & Greet en de Banenmarkt zijn nu de eerste twee programmaonderdelen die definitief zijn. We verwachten later dit voorjaar nog meer bekend te kunnen maken, waaronder ook een groot deel van de invulling van het kennistheater”, zegt Jessica Eijkelenboom, Event Marketeer.

Lassymposium

Het NIL | BIL Lassymposium maakt ook traditiegetrouw weer deel uit het van het programma van METAVAK en Welding Week. Dit symposium wordt georganiseer door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) samen met het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL). Op dit symposium liggen de accenten op de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van apparatuur, materialen, onderzoek, arbeidsomstandigheden, kwaliteit, economie, opleiding en regelgeving. Deze lastechnische themadagen zijn bedoeld voor iedereen die tijdens zijn of haar werken te maken heeft met las- en verbindingsvraagstukken, van proceskeuze tot kwaliteitsaspecten.

www.metavak.nl

Dit bericht delen?