Rubriek: Oppervlakte

Nieuw centraal distributiecentrum voor WSB

WSB Finishing Equipment heeft haar nieuwe centrale distributiecentrum in gebruik genomen. De nieuwbouw van 2.500 m2 is gerealiseerd direct naast het bestaande pand aan de Heldinnenlaan 200 in Utrecht.  WSB is al meer dan 40 jaar de importeur van Wagner voor de Benelux. Het bedrijf levert daarnaast het assortiment van Walther-Pilot, Titan, Reinhardt-Technik, SATA, RUPES en EUROMAIR.  

Het nieuwe distributiecentrum zorgt ervoor dat alle producten van deze merken snel uit eigen voorraad geleverd kunnen worden door de gehele Benelux vanuit één locatie. WSB streeft ernaar om orders van meerdere merken in één levering uit te leveren.

Trainingscentra

Gelijktijdig met de nieuwbouw is er bij WSB gewerkt aan een ruim opgezet RUPES BigFoot Detailing Center. Daar kunnen relaties in kleine groepjes persoonlijke trainingen kunnen volgen. Uiteraard zijn de bestaande trainingscentra nog altijd aanwezig, waar op termijn ook de RUPES schuur- en WAGNER verfspuittrainingen hervat zullen worden.

WSB heeft met deze nieuwbouw wederom een grote investering kunnen realiseren die volledig gericht is op een verdere verhoging van de servicegraad naar haar afnemers. Naast het hoofdkantoor in Utrecht, dat nu om en nabij de 5.000 m2 bedraagt, beschikt WSB over een centraal gelegen servicepunt voor België in Wolvertem (nabij Brussel). Vanuit deze vestiging wordt met het Belgische WSB team de Belgische markt bediend. Zodra de Corona beperkingen voorbij zijn zullen relaties persoonlijk uitgenodigd worden voor een rondleiding in de nieuwbouw van WSB.

www.wsb-benelux.eu

Dit bericht delen?