Rubriek: Diversen

Nieuw MEWA-klantenportaal met veel functionaliteiten

MEWA lanceert zijn vernieuwde klantenportaal als onderdeel van een digitaliseringsoffensief. Op my.mewa-service.nl kunnen klanten 24 uur per dag hun bestelgegevens bekijken, diensten beheren en nieuwe diensten aanvragen. Het klantenportaal biedt een gemoderniseerde gebruikersinterface en diverse nieuwe functionaliteiten.

Het nieuwe portaal is voor iedereen die met MEWA samenwerkt een handige aanvulling op de persoonlijke service. Alle gebruikte producten en diensten – van poetsdoeken en werkkleding tot toilethygiëne, vuilopvangmatten en onderdelenreinigers – zijn in het nieuwe klantenportaal opgenomen.

Snel compleet overzicht

“Wie bijvoorbeeld gebruikmaakt van de dienst werkkleding, kan op het portaal terecht om bij personeelswissels snel en gemakkelijk nieuwe dragers aan te melden. Of men wil een overzicht krijgen van lopende contracten, facturen opvragen of een reparatie aanvragen – dit alles kan via my.mewa-service.nl met slechts een paar klikken op elk moment van de dag of nacht. Dit stelt klanten gerust en zorgt voor maximale transparantie”, zegt een tevreden Antoine Menheere, administratief directeur bij MEWA Nederland.

Het uitgebreide full-service-portaal werd recentelijk in Nederland gelanceerd. “Daarmee leggen we de basis voor verdere verbeteringen en nog meer klantvriendelijkheid”, zegt Antoine Menheere. “MEWA heeft altijd al ingezet op innovatie. Met de digitalisering en ons voortdurend onderzoek houden we de vinger aan de pols en blijven we gewapend voor de toekomst.”

my.mewa-service.nl

Dit bericht delen?