Rubriek: Bevestigingstechniek

Nieuwste punt- en stiftlasmachines op Metavak stand Laskar Puntlastechniek

Laskar Puntlastechniek is ruim 20 jaar actief in weerstandlastechniek, een techniek die al jaren staat voor snel, reproduceerbaar en kosteneffectief.  Men kijkt er zeer naar uit om tijdens de Welding Week de nieuwste punt- en stiftlasmachines te kunnen presenteren. Tijdens de beurs zijn onder andere de REWIGO puntlasmachines te bewonderen.   

Het borgen van een betrouwbare verbinding is voor Laskar Puntlastechniek en haar klanten een speerpunt. Daarnaast zijn connectiviteit en het loggen van lasdata steeds belangrijker. Daarom zijn de nieuwste machines klaar om samen te werken met robots en cobots en kan de klant op afstand data loggen en lasprogramma’s aanpassen. 

REWIGO puntlasmachines

De REWIGO puntlasmachines van Laskar Puntlastechniek zijn klaar voor nu en de toekomst. REWIGO puntlasmachines hebben een dynamische werkmodus voor een zeer constant lasresultaat. Alle data is te loggen. De telfunctie die controleert of alle verbindingen gemaakt zijn kan echt het verschil maken.

De Tecna puntlasmachines van Laskar Puntlastechniek staan ook voor hoogwaardige laskwaliteit. Deze machines zijn leverbaar in zeer veel varianten en uitvoeringen. Zo is er altijd een passende oplossing voor u. Tijdens de Welding week zal men zowel stationaire puntlasmachines als de Tecna puntlastangen presenteren. Graag kijkt men samen met u welke oplossing het beste past bij uw specifieke vraagstuk.

Stiftlasmachines met meetsysteem

Laskar Puntlastechniek zal ook demonstraties geven met stiftlasmachines die voorzien zijn van een meetsysteem. Het meetsysteem controleert vóór en tijdens het lassen of aan alle voorwaarden voor een betrouwbare verbinding is voldaan. Waar dit in het verleden een kritisch proces kon zijn, is met dit meetsysteem deze verbindingstechniek naar een hoger niveau gebracht. Het Laskar Puntlastechniek team hoopt u te ontmoeten tijdens één van de demonstraties en vertelt u dan graag meer over de mogelijkheden.

www.laskar-puntlastechniek.nl

Welding Week: H.140

Dit bericht delen?