Rubriek: Bevestigingstechniek

Nord-Lock® versterkt koppositie met unieke borgringen met CE-markering

Toen Nord-Lock in 1982 de innovatieve wigborgtechnologie introduceerde, steeg het bedrijf pijlsnel naar zijn huidige positie als wereldwijd marktleider op het gebied van boutverbindingen. En nu heeft het bedrijf opnieuw een primeur: wigborgringen met CE-markering. Geen enkele andere wereldwijde leverancier biedt borgringen met CE-markering aan. Nord-Lock heeft hiermee een unieke positie in de bouw- en constructie-industrie bereikt.

CE-markering is een eis voor iedereen die producten levert aan de bouw- en constructie-industrie binnen de Europese Unie (EU). Het garandeert dat de producten voldoen aan de strenge veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften van de EU. De mijlpaal van het behalen van de CE-markering benadrukt de ‘raison d’être’ van Nord-Lock: installaties beveiligen en mensen beschermen. Tegelijkertijd bevestigt dit de bestaande reputatie van Nord-Lock als beste partner wanneer het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid. “Met trots introduceren wij de CE-markering voor onze wigborgringen, waarmee we bewijzen dat we ons focussen op excellence in engineering en design. Deze prestatie laat zien dat we staan voor naleving van regelgeving en voor veiligheid. En daarmee geven we onze klanten een concurrerend voordeel in hun activiteiten.” Zegt Graham Souter, Vicepresident en European Regional Managing Director Nord-Lock.

Uniformiteit in élke EU-markt

Het grootste voordeel van deze nieuwe borgringen met CE-markering is dat élk bouw- en constructiebedrijf in élke EU-markt de vertrouwde borgringen met de bekende voordelen kan blijven toepassen, ook wanneer zijn gehele assemblageproces moet voldoen aan bepaalde regelgeving.  

www.nord-lock.com

ESEF: 03.A097

Dit bericht delen?