Rubriek: Verspaning

Red Tooling System van Voortman beperkt voorraadverlies

Met de ontwikkeling van het Red Tooling System (RTS) heeft Voortman Steel Machinery een even innovatieve als efficiënte oplossing ontwikkeld om voorraadverlies en downtime van machines te voorkomen. Omdat alle tools altijd op één centrale plek aanwezig zijn heeft de gebruiker altijd de beschikking over de juiste tools. Dit terwijl ook de kwaliteit van de eindproducten gewaarborgd blijft.

RTS is een voorraadmagazijn dat automatisch (aan)gevuld wordt met tools die nodig zijn voor de bedrijfsvoering. Met dit systeem zijn de juiste tools altijd binnen handbereik. Allemaal op één centrale plek in de werkplaats. Het RTS-systeem is uitgerust met slimme software om inzicht te geven in het actuele voorraadniveau. Wanneer (een deel van) de voorraad moet worden aangevuld, ontvangt Voortman hiervan een melding. Kort daarna stuurt men de tools die nodig zijn om de voorraad aan te vullen.

Maximum uptime van de machines gegarandeerd

Met RTS helpt Voortman bij het managen van de toolvoorraad en het bestelproces. Hierdoor is maximale uptime van machines gegarandeerd. De klant hoeft zich geen zorgen te maken over de continuïteit en de kwaliteit van zijn productieproces.

De reacties van klanten op het Red Tooling System van Voortman waren zeer positief. Het helpt hen de workflow verder te optimaliseren en een extra efficiencyslag te realiseren. Voortman zal RTS de komende periode verder uitrollen.

www.voortman.net

Dit bericht delen?