Rubriek: Plaat- en buisbewerking

SafanDarley toont brede E-Brake range op Metavak 2019

Tijdens de Metavak in Gorinchem laat SafanDarley zowel de high-end E-Brake Ultra lijn zien als de basislijn, de E-Brake Premium. Ook staat de AutoPOL offline buigsimulatie software centraal. Daarvan worden de nieuwste functionaliteiten getoond.

De E-Brake Ultra is standaard voorzien van CNC bombering en beschikt over een dubbel beeldscherm. Optioneel kan de E-Brake Ultra worden uitgerust met een 3D achteraanslag en het E-Bend L Blue hoekmeetsysteem. Het gepatenteerde E-Bend L Blue hoekmeetsysteem maakt gebruik van unieke blauwe laser-sensoren. Het blauwe lichtspectrum van de E-Bend L Blue is veel beter te onderscheiden van natuurlijk licht zodat reflecties en zonlicht de meting niet verstoren.

E-Brake Premium

De E-Brake Premium kenmerkt zich als een basisversie met een scherpe prijsstelling. De Premium uitvoeringen zijn uitgerust met alle benodigde toebehoren van een moderne kantbank. De E-Brake 35T en 40T versies kunnen optioneel worden uitgerust met een ergonomisch pakket, wat vooral bij het buigen van grote series een voordeel is. Het ergonomische bedieningsgemak resulteert in een hogere productiviteit.

AutoPOL software

Een van de highlights tijdens de Metavak is de unieke AutoPOL offline buigsimulatiesoftware. Dit is een modern 3D-systeem om kantbanken offline te programmeren en 3D CAD-bestanden te ontvouwen. De optionele Batch & Remote-functionaliteit maakt automatische bewerking van meerdere onderdelen mogelijk. Het verlaagt de programmeerkosten aanzienlijk en rapporteert het resultaat voor elke stap in het proces.

www.safandarley.com

Metavak: D122

Dit bericht delen?