Rubriek: Diversen

TechniShow 2024 & ESEF van start 

Van 12 tot en met 15 maart zijn de deuren van de Koninklijke Jaarbeurs geopend voor TechniShow 2024 en de ESEF Maakindustrie.

De TehniShow staat in het teken van vernieuwende, slimme en duurzame oplossingen. Met het thema ‘De Maakindustrie van Morgen’ pakken honderden exposanten groots uit met machines en demonstraties om hun innovaties, nieuwe technieken en oplossingen te laten zien. Tijdens TechniShow wordt voor het eerst een heuse fabriek neergezet op het Themaplein Productieautomatisering.

ESEF Maakindustrie 2024: volgende stap in productieproces

Met het thema ‘De maakbaarheid van morgen’ laten ruim 175 exposanten zien op ESEF Maakindustrie 2024 zien hoe de maakindustrie omgaat met onderwerpen als digitalisering, robotisering en verduurzaming. Ricardo Vivas, beursmanager ESEF Maakindustrie: “We bieden een uitgebreid kennisprogramma met toonaangevende sprekers als Martin van Dord (NRK), Jeroen Broekhuijsen (TNO) en Jelle Koning (Podumize). Deze koplopers lichten actuele thema’s toe over onder andere circulaire plastics, slimmer werken en de digitale toekomst van de industrie. Iedereen kan zich opmaken voor een inspirerende beurs.”  

TechniShow vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs ESEF Maakindustrie. Registreer gratis via de exposanten links of de websites. Daar staat alle up-to-date informatie, zoals de exposantenlijst, de activiteiten en het programma. Bezoekers kunnen met hun ticket beide beurzen bezoeken.   

event.technishow.nl

event.maakindustrie.nl

Dit bericht delen?