Rubriek: Plaat- en buisbewerking

Trotec opent nieuwe showrooms in Barneveld en Mechelen

Trotec Laser opent in februari maar liefst twee nieuwe showrooms! Eén centraal gelegen in Nederland, namelijk in Barneveld en één op het terrein van de Nekkerhal in Mechelen te België. Trotec nodigt geïnteresseerden van harte uit om de nieuwe locaties te komen bekijken.

Trotec zal van deze gelegenheid gebruik maken om de gloednieuwe Speedy 400 lasermachine te lanceren.

Lancering nieuwe Speedy 400

De nieuwe Speedy 400 bevat veel innovaties en is speciaal ontworpen voor het maximaliseren van de productiviteit en flexibiliteit. Geoptimaliseerde prestaties op het gebied van kwaliteit en snelheid, eenvoudige bediening, het beste comfort en de hoogste efficiëntie; de nieuwe Speedy 400 biedt het allemaal. De lasermachine is daarmee de snelste en meest productieve lasergraveermachine in de branche.

Opening Showroom Barneveld

Trotec organiseert op donderdag 21 februari a.s. een feestelijke opening van de nieuwe showroom aan de Anthonie Fokkerstraat 5 te Barneveld. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 10.00uur en 19.00uur om een kijkje te komen nemen en een demonstratie bij te wonen van de nieuwe Speedy 400!

Opening Showroom Mechelen

Op donderdag 28 februari a.s. zijn geïnteresseerden van harte welkom tussen 10.00uur en 19.00uur om de nieuwe showroom in Mechelen te komen bekijken. Ook hier zal Trotec de gloednieuwe Speedy 400 lanceren! De showroom is gevestigd aan de Plattebeekstraat z/n, 2800 te Mechelen op het terrein van de Nekkerhal. Aanmelden als bezoeker voor één van de twee nieuwe showrooms kan via de Trotec website

Dit bericht delen?