Rubriek: Verspaning

Vertegenwoordiging zware machines van Monforts en SHW naar Limas

Limas levert sinds kort ook CNC machines van twee gerenommeerde Duitse merken: Monforts Werkzeugmaschinen en SHW Werkzeugmaschinen. De samenwerking zorgt ervoor dat Limas het assortiment in het hogere segment kan uitbreiden. SHW Werkzeugmaschinen is een toonaangevende speler op het gebied van grote CNC machines. Zij leveren wereldwijd, al 70 jaar, ultra precieze machines van Duitse topkwaliteit. Momenteel heeft SHW al een aantal machines in Nederland staan. SHW Werkzeugmaschinen zocht, na beëindiging van hun vorige samenwerking, een nieuwe vertegenwoordiger van het merk in Nederland. Daarin zocht SHW een partner die ook service-technisch goede ondersteuning kan bieden aan klanten.

Zware verspaning

Limas voert al jaren machines van Duitse makelij, waarbij kwaliteit centraal staat. Vanaf april levert Limas in Nederland ook het volledige machineprogramma van SHW Werkzeugmaschinen. “De enorme machines voor de zware verspaning zijn ultra precies en een mooie toevoeging aan ons assortiment. Duitse machines van topkwaliteit met de service van Limas”, aldus Hans Blomen van Limas.

Monforts Werkzeugmaschinen

Na een aantal jaren in stilte te hebben geopereerd, investeert Monforts Werkzeugmaschinen weer flink in de toekomst. De service en distributiekanalen werden door Monforts uitgebreid na een directiewisseling, waarbij de vertegenwoordiging in Nederland sinds april via Limas loopt. Monforts staat bekend om de unieke hydrostatische geleiding waardoor stabiliteit, levensduur en levenslange precisie gewaarborgd zijn. Momenteel wordt door Monforts gewerkt aan de ontwikkeling van een draaifreescentrum met een draailengte van 4000 mm. In Nederland staan nog altijd over de honderd Monforts machines. Hans Blomen: “We zijn trots vanaf heden in Nederland partner te zijn van deze machinemerken. Monforts en SHW vormen een mooie aanvulling op ons machineprogramma dat tot nu toe bestond uit de merken DMT, Spinner en Matec”.

www.limascnc.nl

Dit bericht delen?