Rubriek: Gereedschappen

Werkplaatsinrichting centraal op Huvema stand Metavak

Huvema is gespecialiseerd in de verkoop van machines, apparatuur en gereedschappen waarmee een volledige werkplaats optimaal kan worden ingericht. Huvema staat bekend als de grootste specialist in de branche met 50 jaar ervaring en biedt een compleet assortiment aan werkplaatsbenodigdheden. Op de Metavak 2019 in Gorinchem toont Huvema in stand J132 niet alleen een uitgekiende selectie uit het basisprogramma, maar ook de meest recente nieuwigheden.

Goede voorbeelden daarvan qua werkplaatsinrichting zijn kasten, tafels en gereedschapswagens uit het Huvema BlueLine programma. Daarnaast is het assortiment werkplaatsapparatuur recent uitgebreid met een serie krachtige compressoren. Ook voor PBM kunt u terecht bij Huvema. Het assortiment is compleet van oorbeschermers tot veiligheidsbrillen en veiligheidspetten. Ook professionele en hoogwaardige veiligheidsmatten zijn in diverse afmetingen en kwaliteiten leverbaar.

Plano

Met de uitbreiding van het assortiment met de serie Plano producten biedt Huvema zeer populaire gereedschapskoffers, opbergers en veiligheidsproducten voor de vakman. Deze producten vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën en staan bekend om de hoge functionaliteit en duurzaamheid.

Machines

Huvema toont naast een aantal populaire machines uit het basisprogramma ook een aantal nieuwe industriële kolomboormachines. Bovendien is Huvema op de Metavak aanwezig met een XYZ machine met ProtoTrak besturing. Dat is het meest verkochte en gebruiksvriendelijke besturingssysteem voor het produceren van enkelstuks of kleine series. Met dit besturingssysteem kunt u direct eenvoudige of complexe werkstukken maken, zelfs zonder enige voorkennis van CNC! De adviseurs van Huvema informeren u graag over de voor uw toepassing meest geschikte machine en denken graag mee om uw werkomgeving zo efficiënt en veilig mogelijk in te richten.

www.huvema.nl

Dit bericht delen?