Bedrijf

Elcometer

Elcometer is al meer dan zeventig jaar wereldleider in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van inspectieapparatuur voor de coating-, beton- en metaaldetectieindustrie. Al sinds in 1947 de eerste meter werd vervaardigd is het Elcometers filosofie om toonaangevende, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren in combinatie met een uitstekende service en een concurrerende prijs. Door zich te concentreren op deze kernwaarden is Elcometer uitgegroeid tot een mondiaal netwerk met vertegenwoordiging in meer dan 70 landen.

Met ons uitgebreide productaanbod, dat specifiek voor de coatingsindustrie is ontwikkeld, bevindt Elcometer zich in een uitstekende positie om u de juiste oplossing te bieden voor uw inspectievereisten, wat en waar dan ook. Alle producten van Elcometer zijn ontworpen om aan de relevante nationale en internationale normen te voldoen.Om te zorgen dat onze producten voldoen aan het beoogde doel en de eisen van onze klanten voorbijstreven hebben wij een team van experts die samenwerken met normaliseringsinstituten over de hele wereld.

Wij herzien onze producten voortdurend volgens geldende en nieuwe normen. Klik hier voor de meest recente lijst. Deze bevat de laatste informatie over alle nieuwe, geldende en verouderde normen waarmee onze producten overeenstemmen.

Elcometer heeft zich altijd toegelegd op innovatie. Daarom investeert het aanzienlijk in een speciaal R&D team in zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. Elcometer’s technisch team test zijn producten uitvoerig en ontwikkelt creatieve oplossingen om ervoor te zorgen dat zijn producten aan uw verwachtingen voldoen en de tand des tijds kunnen doorstaan. Ons doel is om voortdurend onze grenzen in de ontwikkeling van nieuwe producten te verleggen.