Rubriek: Oppervlakte

Blik op de toekomst van de oppervlaktetechnologie

13 november a.s wordt door Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandeld Nederland (Vereniging ION) de Dag van de Oppervlaktetechnologie georganiseerd bij de TU Delft.

De vraag naar geavanceerde oppervlaktetechnieken wordt net zoals de verantwoordelijkheid voor de applicateur steeds groter en de verwachtingen van de coating steeds hoger. Daarom gaan de ontwikkelingen in de oppervlaktetechnologie heel snel en is het voor kennisinstellingen, applicateurs en toeleveranciers noodzakelijk om nieuwe technieken te ontwikkelen. Maar ook de gebruiker zal bijgepraat moeten worden over de mogelijkheden. Voor al deze stakeholders is de Dag van de Oppervlaktetechnologie een uitgelezen kans om in een beperkte tijd veel kennis te verzamelen, en wellicht de basis te leggen voor grensverleggende toepassingen.

Rondleiding TU Delft

Dit jaar wordt de Dag van de Oppervlaktetechnologie gecombineerd met een rondleiding door de laboratoria van de TU Delft, de Algemene Ledenvergadering van Vereniging ION en de verplichte updateworkshops van Vereniging Qual.ION voor de kwaliteitslabels Qualicoat, Qualisteelcoat en Qualanod.

www.vereniging-ion.nl

Dit bericht delen?