Rubriek: Oppervlakte

Cibo’s Rebel One unitezed werkt perfect op alle rondingen

In de handel vindt u tal van prachtig afgewerkte rvs producten. Designtafels, stoelen, gasfornuizen, potten en pannen, bestek, fietsen, verlichting, etc. Maar deze perfecte afwerking is geen sinecure voor de producenten. Het bepaalt de look en feel van het afgewerkte product en dus ook de prijs die de consument ervoor wil betalen. Een mooie finish bereiken met klassieke schuurmaterialen is zeer moeilijk. Het vereist vaak een jarenlange ervaring van de gebruiker, wil deze een kwalitatief hoogstaand eindresultaat behalen. In bedrijven is er een duidelijke trend waar te nemen naar meer flexibiliteit in de arbeid. Werknemers veranderen vaker van werkgever en/of van job binnen het eigen bedrijf. Verder worden medewerkers ook vaker ingezet voor meerdere taken. Dat maakt dat operatoren zich steeds minder kunnen bekwamen in de finesses van de afwerking. Steeds minder geoefende gebruikers maken dat er een groeiende behoefte is aan gebruiksvriendelijke en vergevingsgezinde schuurmaterialen.

Unitized biedt een oplossing

Unitized komt tegemoet aan deze noden. Het onderscheidt zich van traditionele schuurmaterialen door een redelijke agressiviteit te combineren met een uitstekende finish. Het neemt dus zowel het voorslijpen als de afwerking voor zijn rekening. Het materiaal stelt de operator in staat om met minder verschillende producten en daardoor in minder stappen een zelfde of dikwijls beter resultaat te verkrijgen. Bovendien kunnen ook ongeoefende gebruikers snel mooie resultaten behalen met unitized schuurproducten.

Rebel One unitized

Met de Rebel One lijn biedt Cibo het meest complete unitized gamma dat er op dit moment in de markt te vinden is. Naast haar huidige gamma vulde Cibo de reeks nog aan met 2 nieuwe lijnen, de M-lijn en de F-lijn. De M-lijn benadert de huidige S-lijn van Cibo maar dan in een iets agressievere variant. De F-lijn, met haar lage densiteit een extreem hoge controle, blinkt uit in het verwijderen van lasverkleuringen, lakken en coatings. Naar aanleiding van de lancering van deze twee nieuwe unitized lijnen, stak Cibo het volledige unitized gamma in een nieuw jasje. Alle Cibo unitized producten vallen voortaan onder het merk Rebel One. Waarbij een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende lijnen en specifieke toepassingen. Uw keuze wordt dus vereenvoudigd.

Toepassingen

Unitized schuurmaterialen laten zich vlot in alle maten en vormen verwerken. Elke Rebel One lijn is verkrijgbaar in verschillende varianten en dus voor een zeer brede waaier aan toepassingen inzetbaar. Of het nu gaat om lasverkleuringen verwijderen, hoeken breken en rondleggen, TIG-lasnaden verwijderen, krassen verwijderen, schuurfouten corrigeren, freeslijnen verwijderen, lakken en coatings verwijderen, voorpolijsten, de oppervlakteruwheid verbeteren,… Rebel One unitized schuurmaterialen doen het allemaal! Cibo heeft de productie van de basismaterialen voor haar unitized kwaliteiten voor 100% zelf in handen. Zo kan een zeer stabiele kwaliteit garanderen. Ze zijn bovendien uiterst flexibel om in te spelen op de nieuwe trends in de markt. Dit maakt dat Cibo het meest geavanceerde unitized gamma aanbiedt dat er op dit moment op de markt te vinden is.

www.rebelone.be

Dit bericht delen?