Rubriek: Materiaal

Dreumex Wipes voor vervuilde handen en oppervlakken

Stevige reinigingsdoeken die met gemak de meest specialistische vervuilingen verwijderen: dat zijn de nieuwe Dreumex Expert Wipes. Ideaal voor het snel verwijderen van o.a. verf, lijm, vet en olie van handen, gereedschappen en oppervlakken.  

Dreumex heeft niet stilgezeten: de afgelopen jaren is de focus verbreed van handhygiëne naar hygiëne in het algemeen. De bekendheid van het bedrijf is vooral ontstaan dankzij succesvolle specialistische garagezeep in de automotive-industrie. Productuitbreiding zorgde voor nieuwe successen, waaronder de Dreumex Expert Wipes, die bij uitstek geschikt zijn voor in de bouw, automotive en industrie.

Dreumex Expert Wipes
Professionals die bezig zijn met klussen, krijgen vaak te maken met hardnekkige vervuilingen. Teer, verf, lijm, kit en inkt kunnen lastig te verwijderen zijn. Een ander probleem waar harde werkers in de industrie regelmatig tegenaan lopen, is dat water niet voorhanden is – of ze moeten hun werkzaamheden onderbreken voor een tripje naar de wasbak. Dreumex Expert Wipes biedt de ideale oplossing voor beide problemen. Deze vochtige wipes zijn namelijk klaar voor gebruik én verwijderen binnen enkele seconden hardnekkig vuil. Dat maakt ze niet alleen ideaal voor vieze handen, maar ook voor oppervlakken en gereedschap waarop gemorst is.

Geen ethanol meer

Dreumex Expert Wipes zijn geïmpregneerd met een bijzonder sterke en effectieve vloeistof én zijn gemaakt volgens een nieuwe formule. De nieuwe doekjes bevatten geen ethanol meer.  

www.dreumex.com

Dit bericht delen?