Rubriek: Verspaning

Eurol CL-F Lube Spray multifunctioneel smeermiddel

Eurol CL-F Lube Spray is een multifunctioneel smeermiddel dat veilig in gebruik is en spectaculaire anti-slijtage eigenschappen heeft bij extreem hoge belasting van onder meer open lagers, draadstangen, kettingen en kabels.  Een echte, veilige probleemoplosser wanneer reguliere smeermiddelen niet voldoen.

PTFE- en chloorparaffine vrij

Eurol CL-F Lube Spray met SYNGIS Technology bevat géén chloorparaffine en PTFE. Naast het smeren van machines en materieel is het product dan ook zeer geschikt als chloorvrije en veilige metaalbewerkingsvloeistof. Eurol CL-F Lube Spray is verkrijgbaar in een handige 400 ml spuitbus.  Tijdens het onderhouden en smeren van machines en materieel wordt nog veel gebruik gemaakt van sprays die PTFE en chloorparaffine bevatten. PTFE komt als microplastics in het milieu en draagt zo bij aan onder meer het ‘plastic soep’ probleem. Zowel chloorparaffine als PTFE hopen zich op in het milieu en zijn niet afbreekbaar. Bij gebruik of verhitting komen giftige dampen vrij.

Veilig en milieuvriendelijk

Bij de ontwikkeling van Eurol Specialty smeermiddelen wordt er bewust gestuurd op veiligheid voor de gebruiker en vriendelijkheid voor het milieu. Daarnaast moeten de smeermiddelen de beste performance hebben op het gebied van anti-slijtage en bescherming tegen corrosie.

www.eurolspecialty.com

Dit bericht delen?