Rubriek: Materiaal

Eurol Specialty lijn uitgebreid met high performance smeervetten voor extreme toepassingen

De Eurol Specialty productlijn is aangevuld met vier nieuwe producten, waaronder twee high performance smeervetten: Eurol Grease CS-2/105 LT en Eurol BIO Grease SI-000/101-S. Eurol Grease CS-2/105 LT met SYNGIS Technology is een synthetisch smeervet voor extreme toepassingen bij lage temperatuur zoals kabelbanen, sneeuwschuivers, bosbouw, aannemerij en de offshore/scheepvaart. Eurol BIO Grease SI-000/101-s is speciaal ontwikkeld voor de smering van zwaarbelaste tandwielkasten. Dit hybride smeervet met SYNGIS Technology kan toegepast worden daar waar een reguliere tandwielkastolie niet voldoet, is bestand tegen zware schokbelasting en heeft uitstekende anticorrosie- en unieke slijtagewerende eigenschappen.

Nieuw additive voor tandwielkastolie

Daarnaast is het assortiment aangevuld met Eurol Additive-S. Eurol Additive-S is een mix van speciaal geselecteerde Eurol SYNGIS additives en kan worden toegevoegd aan tandwielkastolie of hydraulische vloeistoffen. Het additive is speciaal ontwikkeld voor smeertoepassingen die zo extreem zwaar belast worden dat het smeren met een regulier smeermiddel vrijwel niet mogelijk is.

Multifunctionele reinigingsdoeken

Eurol Swift Clean Wipes zijn vochtige, multifunctionele doeken voor het reinigen van zwaar vervuilde oppervlakken. De doeken bevatten een zeer krachtige reiniger maar zijn tegelijkertijd huidvriendelijk dankzij de InS E2 codering. Hierdoor is er tijdens gebruik geen gevaar voor allergische reacties of irritatie van de handen. Alle producten zijn ‘in house’ ontwikkeld, uitgebreid in de praktijk getest en voldoen aan de eisen van Eurol Specialty Lubricants, namelijk het realiseren van bewezen besparingen in tijd en geld.

Over Eurol Specialty Lubricants

Eurol Specialty Lubricants is de hoogwaardige lijn speciaal smeermiddelen van smeermiddelenproducent Eurol.  Specialty Lubricants zijn ontwikkeld voor extreme en sterk wisselende omstandigheden onder meer op het gebied van druk- en duurbelasting, temperaturen en vochtigheid. De SYNGIS Technology in de Specialty Lubricants zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen elkaar maximaal versterken onder extreme omstandigheden.

www.eurolspecialty.com

Dit bericht delen?