Rubriek: Oppervlakte

Flinke groei Baril Coatings

Om de groei van het bedrijf op te vangen is het personeelsbestand van Baril Coatings de afgelopen maanden flink uitgebreid. Nico Karper is aangesteld als productiemanager en het Copperant team is uitgebreid met twee technisch accountmanagers, Eric Kiebert en Bob Roeters.

Met de komst van deze ervaren mannen kan Baril Coatings werken aan de verdere groei en commerciële doorontwikkeling van de onderscheidende merken DualCure, SteelKote en de biobased merken Copperant, fairf en Mommy Paint.

Krachtig op koers

Naast deze uitbreiding van het managementteam en de technische buitendienst is ook een aantal nieuwe collega’s gestart op de afdeling financiën, KAM, marketing & communicatie, op het laboratorium en in de productie. Met dit team van enthousiaste mensen verwacht Baril Coatings de komende tijd de verdere groei op te kunnen vangen en door te gaan met het de verdere verduurzaming van het productenpakket.

Baril Coatings

Baril Coatings is in 1982 gestart met de productie van verf en coatings. Inmiddels is Baril Coatings uitgegroeid tot een echte ontwikkelaar van innovatieve, duurzame oplossingen en actief in meerdere Europese landen en de VS en met productielocaties in Nederland, de VS en Polen. Baril Coatings gaat voor oplossingen die passen bij de klant en die respect hebben voor de leefomgeving. Baril Coatings is ontwikkelaar van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die uitzonderlijk duurzaam zijn. Baril levert ze wereldwijd aan staal- en utiliteitsbouw, OEM en metaalindustrie, marine en offshore, schildersbedrijven en consumenten.

www.baril.nl

Dit bericht delen?