Rubriek: Bevestigingstechniek

Interessante demo’s op stand Migatronic en CBL-Welding Welding Week

Migatronic laat tijdens Welding Week samen met CBL-Welding demo’s zien van zowel de Co-Welder MIG als de Co-Welder TI. Ook de Sigma Select, Automig 300 puls en diverse PI TIG machines zijn tijdens de beurs te zien.

De Sigma Select is een modulaire driefasige MIG/MAG- en MMA-invertermachine. Met de nieuwe Sigma Select hebben gebruikers een lasapparaat dat meteen aan de huidige productiebehoeftes kan worden aangepast, zonder functies te deselecteren die men mogelijk later nog nodig heeft. Sigma Select machines kunnen zeer eenvoudig een upgrade krijgen met nieuwe functies.

Kleinste geautomatiseerde lasoplossing

De CoWelder™ is misschien wel de slimste en kleinste geautomatiseerde lasoplossing in de markt. Dit is een nieuw lid in de familie van cobots: samenwerkende robots werken in één en dezelfde werkplaats samen met mensen. De CoWelder is ‘s werelds eerste door de CE goedgekeurde pakketoplossing voor samenwerkende lasrobots. Met deze flexibele en eenvoudig te programmeren cobot kunt u uw efficiëntie op het werk vergroten, vakkundige lassers voor andere taken gebruiken en dus tijd en kosten besparen. De CoWelder kan uw onderdelenproductie van kleine en grote partijen verbeteren, door uniforme lasnaden van continu hoge kwaliteit te leveren.

Eenvoudige installatie en programmering

De installatie van de CoWelder in de bestaande productie neemt vrijwel geen tijd in beslag. Men kan op de eerste dag beginnen met lassen. Programmering van de CoWelder is eenvoudig en intuïtief. Personeel zonder ervaring in het programmeren kan eenvoudig leren hoe de robot bediend moet worden. De CoWelder is een betaalbare stap naar automatisering en heeft een korte terugverdientijd.

www.migatronic.nl

Welding Week:  4.B340

Dit bericht delen?