Rubriek: Bevestigingstechniek

Laskar Puntlastechniek ziet uit naar TechniShow 2022!

Laskar Puntlastechniek is al ruim 20 jaar actief op het gebied van weerstandlassen. Met de kennis en ervaring in dit vakgebied is men dagelijks bezig de producten en diensten zo goed mogelijk te laten aansluiten op de vragen en behoeften vanuit de markt.

Laskar Puntlastechniek ziet er enorm naar uit om dit jaar eindelijk weer haar producten te kunnen tonen op de TechniShow. Men heeft veel nieuws te vertellen en het Laskar-Puntlastechniek team staat graag voor u klaar!

Puntlassen met cobot

Laskar Puntlastechniek demonstreert een cobotcel die een draadproduct zal puntlassen. De cobot zal geautomatiseerd samenwerken met een Tecna inverter puntlasmachine. Deze is voorzien van een hoogwaardige inverter stroombron die zorgt voor een constant goed lasbeeld. De positiesensor op de puntlasmachine controleert of de samensmelting van het product juist is. Zo borgt men het lasproces en kan garant staan voor een betrouwbare verbinding.

Introductie REWIGO; DE innovatie in weerstandlassen

Tijdens de TechniShow  introduceert Laskar Puntlastechniek de Rewigo puntlasmachines. Deze nieuwe generatie puntlasmachines is ontwikkeld om maximaal aan te sluiten op de klantwensen voor nu en in de toekomst. De Rewigo puntlasmachines zijn voorzien van een moderne puntlasbesturing met touchscreen. Daarnaast zijn er meerdere opties om de kwaliteit van het lasproces te borgen. Zo is er een producten telfunctie die ervoor zorgt dat er geen puntlassen ‘vergeten’ kunnen worden. Men laat u graag kennismaken met deze innovatieve puntlasmachines. Met de Rewigo puntlasmachines is Laskar Puntlastechniek voorbereid om de digitaliseringsmogelijkheden van Industry 4.0 invulling te geven.

Stiftlassen met kwaliteitsborging

Laskar Puntlastechniek zal tijdens de TechniShow demonstraties verzorgen met haar stiftlasmachines. Deze  zijn voorzien van een meetsysteem om het proces te monitoren en de kwaliteit van de verbinding te borgen. Zo kunt u er zeker van zijn dat stiftlassen een betrouwbaar proces is. Er worden stiftlasmachines getoond voor handmatig gebruik, handmatig gebruik met automatische toevoer van stiftlasbouten, maar ook een CNC stiftlasinstallatie.  

Micro puntlassen met Harms & Wende

Vanaf 2022 is Laskar Puntlastechniek een samenwerking aangegaan met Harms & Wende. Deze Duitse fabrikant, bekend van de puntlas besturingen en inverters, heeft ook hoogwaardige oplossingen voor micro-puntlassen. Uiteraard worden ook deze micro-puntlasmachine getoond tijdens de TechniShow en kijkt men graag met u naar de toepassingen hiervoor.

www.laskar-puntlastechniek.nl

Dit bericht delen?