Rubriek: Oppervlakte

Nieuwe eigenaren voor VARICLEAN

VARICLEAN benelux bv bestaat ruim 20 jaar en houdt zich bezighoudt met het leveren van maatwerkoplossingen voor het ultrasoon reinigen van uiteenlopende industriële toepassingen. VARICLEAN is medio september 2019 overgenomen door Talentgroep Twente BV. Na ruim 20 jaar heeft oprichter Albert Dekker besloten het bedrijf in andere handen over te dragen en daarmee voor verdere continuering zorg te dragen.

VARICLEAN zal worden geleid door ondernemer Bruce Spaltman, die als Technisch Sales Manager en Sales Director ruime ervaring heeft opgedaan in het aanmeten van klant specifieke oplossingen in diverse markten.

Overdracht Oprichter Albert Dekker blijft voorlopig nog actief binnen het bedrijf om lopende en nieuwe projecten te begeleiden. Daarnaast zal hij Bruce Spaltman gedurende een ruime periode inwerken en introduceren in de markt. Bruce Spaltman en de Talentgroep Twente zijn van plan het bedrijf binnen afzienbare tijd vanuit Oldenzaal verder op te bouwen met als fundament het succes van de afgelopen jaren.

Talentgroep Twente
Het samenwerken aan een duurzame toekomst, van elkaar leren en creëren van synergie staat centraal bij Talentgroep Twente. Hierin zijn het creëren van klanttevredenheid en het leveren van kwaliteit een kernwaarde. Door het toevoegen van VARICLEAN aan de groep is een verdere uitbreiding gerealiseerd en is een belangrijke volgende stap in de industriële markt mogelijk. Daarbij zijn samenwerken en het ontplooien van nieuwe activiteiten een basis voor een gezonde toekomst.

www.variclean.nl

Dit bericht delen?