Rubriek: Verspaning

One-stop-shop aanbod plaatbewerker Dumaco compleet

Met de overname van Blokland Metaalbewerking verstevigt Dumaco haar positie als marktleider en vergroot zij haar expertise en capaciteit op het gebied van verspaning.Het one-stop-shop aanbod van plaatbewerker Dumaco is met deze overname compleet.

Blokland Metaalbewerking bestaat al meer dan 50 jaar en werkt vanuit twee moderne productielocaties in Hardinxveld-Giessendam aan ferro en non-ferro halffabricaten. Het bedrijf is een begrip als one-stop-shop specialist. Het combineert jarenlange ervaring met een zeer modern machinepark en geautomatiseerde productie. Klanten kunnen bij Blokland terecht voor laser- en watersnijden, ponsen, kanten, buigen, frezen, draaien en assemblage. 

Nieuwe machines

Begin 2019 heeft Blokland Metaalbewerking haar machinepark verder uitgebreid met een Trumatic 7000. Ook had het bedrijf de primeur van het eerste TruLaser Center 7030 in Nederland. Deze lasersnijmachine kan volledig zelfstandig opereren; van tekening tot aan gesorteerd product. 

Alle metaalbewerkingen 

“Blokland Metaalbewerking is een mooi bedrijf met een perfecte reputatie in de markt,” zegt Tom Sanders, CEO van Dumaco. “De plaatwerk productiemogelijkheden sluiten aan op de al aanwezige capaciteit van Dumaco. Wij verstevigen met deze overname onze positie als de markleider op het gebied van plaatbewerking. Door de enorme expertise van Blokland Metaalbewerking op het gebied van verspanen maken we daarnaast ook ons one-stop-shop aanbod compleet. Onze klanten hebben nu één aanspreekpunt voor alle bewerkingen”. 

Dit bericht delen?