Rubriek: Materiaal

Online E-trainingen over materialen

Vanuit het platform ALURVS.nl voorziet Leama de aluminium en rvs branche al ruim 35 jaar van kennis en informatie over de metaal branche. Met de pensionering van de “oude rotten in het vak”, zowel bij de bedrijven als in het onderwijs, neemt de kennis op het gebied van metalen snel af.

Op aandringen van de markt en het onderwijs is Leama daarom anderhalf jaar geleden begonnen met het optuigen van een online E-training Basiskennis Roestvast Staal. Deze training bestaat uit 8 modules van 50 minuten basiskennis over rvs. Daarnaast zijn er cursussen opgesteld over staal, aluminium, titaan en warmtewisselaars.

Investeren in basiskennis

De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die meer kennis wil vergaren over de basismetalen en hun toepassingen en kunnen worden gevolgd in eigen tijd en tempo. Duidelijke theoriefragmenten worden afgewisseld met relevante vragen en praktijkvoorbeelden. Na het behalen van de module ontvangt de cursist een certificaat op naam. De cursist krijgt twee keer de mogelijkheid de gekozen module te doorlopen.

Bij een afname van meerdere cursussen voor medewerkers is er een staffelkorting voor bedrijven. Deze voordelige bedrijfsabonnementen zijn bedoeld om meerdere medewerkers gebruik te laten maken van de verschillende cursussen. Dit kan individueel maar ook in groepsverband. Alle geboden cursussen zijn opgenomen in het aanbod van Stichting OOM

www.leama.nl

Dit bericht delen?