Rubriek: Gereedschappen

Optimaal gereedschapbeheer met ProLog Vending-systeem Dormer Pramet

Het op peil houden en beheren van een gereedschapsvoorraad kan veel tijd en geld vergen van een productiebedrijf. Meer controle over de snijgereedschappen is heel belangrijk: welke zijn beschikbaar en wie gebruikt ze en wanneer, wanneer moeten er nieuwe gereedschappen worden besteld.  

Het ProLog Vending-systeem van Dormer Pramet biedt hier ondersteuning. Naast de basisfuncties voor in- en uitchecken, zijn extra bedrijfsregels en -rapporten beschikbaar die een gedetailleerde analyse van de prestaties mogelijk maken. Daarnaast kunnen gebruikers gereedschappen automatisch sorteren op leeftijd, ze vergrendelen op basis van specifieke criteria, meldingen instellen voor het moment waarop een gereedschap een gedefinieerde instelling heeft bereikt en de volledige geschiedenis bekijken op item en gebruiker.

SupplyBay en SmartDrawer

SupplyBay en SmartDrawer zijn de populairste gereedschapsautomaten van Dormer Pramet. SupplyBay is ontworpen voor industriële omgevingen en zorgt voor een groot aantal betrouwbare uitgiftes van een breed scala aan gereedschappen en benodigdheden. Laden en bijvullen is gemakkelijk dankzij de grote uitgiftedeur. Met de veelzijdige SmartDrawer kunnen gebruikers het beste toegangsniveau voor elke toepassing kiezen. Er is een stand-alone-uitvoering mogelijk of een combinatie met andere apparaten voor een oplossing op maat.

Nieuwe machines

Om het uitgifte-aanbod te verbeteren heeft Dormer Pramet verschillende nieuwe machines op de markt gebracht. De nieuwe toevoegingen aan het aanbod zijn SaveRing, SaveBin en SaveRent. SaveRing is een veelzijdige gereedschapsautomaat die tot 540 unieke artikelen kan bevatten en distribueren. De machine heeft vier kernfuncties voor het distribueren, uitlenen, retourneren voor herslijpen of reserveren van producten gedurende 30 dagen. SaveRent is een lockerkast met een uitleen- en beheersysteem voor gereedschap. De kast biedt mogelijkheden voor het bewaren, distribueren en retourneren van waardevolle, veelgebruikte gereedschappen en artikelen.

www.dormerpramet.nl

Dit bericht delen?