Rubriek: Materiaal

Quiksteel high-end reparatiepasta

Met een uitgebreid assortiment epoxyputty’s en -pasta’s biedt QuikSteel snelle reparatie-oplossingen voor vrijwel alle materialen en toepassingen. Dit Amerikaanse topproduct onderscheidt zich nadrukkelijk door blijvende professionele prestaties.

Quiksteel is één van de producten uit het portfolio van de Technical Chemical Company. TCC is sinds 1928 succesvol met speciale additieven, smeermiddelen, reparatie-oplossingen en reinigingsmiddelen voor de technische- en automobielindustrie. Onder de vlag van Fiqsworkx uit Kampen wordt Quiksteel nu door de hele Benelux verspreid.

Bestand tegen zwaarste omstandigheden

Quiksteel onderscheidt zich van de concurrentie dankzij de ongekende prestaties. Zo weet Quiksteel een aantal unieke specificaties te combineren waar geen concurrent zich aan kan meten. Quiksteel maakt het verschil dankzij de unieke en gepatenteerde samenstelling van de kneedbare plamuren en pasta’s. Dit zorgt voor ongeëvenaarde producteigenschappen, ook onder de zwaarste omstandigheden. Quiksteel is bestand tegen temperaturen tot en met 260 °C, vormvast na 5 minuten en staalhard in 15 minuten. Het hecht uitstekend op een natte ondergrond en hardt ook uit onder water. Quicksteel is geschikt voor verschillende bewerkingen zoals boren, hameren, vijlen, schuren, slijpen, verven en heft op alle metalen, glasvezel, plastic, hout, keramiek en steen.  

Quiksteel is verkrijgbaar in drie typen reparatiesets:  QuikSteel Aluminium Repair, QuikSteel Plastic Repair en QuikSteel Premium Standaard.

www.quiksteel.nl

Dit bericht delen?