Rubriek: Oppervlakte

RUPES roterende polijstmachine BIGFOOT LH 19E uitstekend wendbaar

De nieuwe RUPES roterende polijstmachine BIGFOOT LH 19E combineert meer vermogen en hoge prestaties met een exclusief design. De LH 19E is voorzien van een motor met hoog koppel, compact design, hoogwaardige ergonomie en een lichte behuizing. Het is volgens de fabrikant één van de beste en meest wendbare roterende polijstmachines op de markt. Dankzij het lichtgewicht en het krachtige design is de LH 19E de ultieme roterende polijstoplossing voor talloze industrieën, zoals bij autodealers, autoschadeherstel, scheepvaart, industrie, etc. Dankzij de innovatieve anti-vibratiehandgreep, standaard geïntegreerd in de LH 19E, kunnen de gebruikers de polijstmachine onder verschillende hoeken stevig vasthouden voor een nauwkeurig en stabiel polijstproces.

Optimaal comfort

Het materiaal van de soft grip en het unieke design absorberen en verdrijven de trillingen om het comfort van de gebruiker te verbeteren en delicate oppervlakken te beschermen tegen beschadiging. De polijstmachine kan ook uitgerust worden met een soft grip zijhandgreep om de trillingen tijdens het polijsten te verminderen en de polijstmachine comfortabel te kunnen sturen. Deze optionele, rechts of links bruikbare zijhandgreep, verhoogt het comfort voor de gebruikers. Een elektronische toerentalregelaar met koppelherstel houdt de draaisnelheid constant, zelfs bij variërende belastingen, om het volledige polijstproces vlotter, gelijkmatiger en efficiënter te laten verlopen.

Snelheid precies regelbaar

De roterende polijstmachine LH 19E is uitgerust met een progressieve trekker, zodat de gebruiker de snelheid met precisie kan regelen zonder onderbreking van het werk. Via de trekker en een nieuw groter elektronisch instelwiel kan de gebruiker de juiste snelheid nauwkeurig instellen. Het gedoe met verlengsnoeren veroorzaakt vaak onderbreking van het polijstproces en kan de wendbaarheid van de gebruiker in krappe ruimtes beperken. Daarom heeft RUPES een lang snoer van 9 meter standaard geïntegreerd in de roterende polijstmachine LH 19E. Doordat bij veel toepassingen geen verlengsnoeren meer nodig zijn, vinden de gebruikers baat bij een hogere efficiëntie en minder gedoe.

Drie polijstschijven

De nieuwe polijstmachine kan gebruikt worden in combinatie met 3 verschillende polijstschijven met een diameter van 125, 150 en 165 mm. De LH 19E is dan ook veelzijdig en kan afgestemd worden op bijna alle polijstprocessen in talloze industrieën. Het nieuwe steunplaatsysteem, door RUPES intern ontwikkeld en gefabriceerd, biedt een ideale balans tussen stabiliteit en flexibiliteit voor het roterend polijsten.

www.wsb-benelux.eu

Dit bericht delen?