Rubriek: Bevestigingstechniek

Vertegenwoordiging Evard opspansystemen naar BIS Specials

Het in Hengelo gevestigde BIS Specials heeft onlangs de vertegenwoordiging voor de Nederlandse markt gekregen van het Zwitserse Evard Precision SA. Het in 1963 gestarte familiebedrijf heeft zich al drie generaties lang gespecialiseerd in precisie-opspanoplossingen voor de gereedschapsmachine-industrie en automatisering.

Ook BIS Specials is tegenwoordig een familiebedrijf. Sinds 2022 is Mark Boot, de jongere broer van DGA Peter Boot, fulltime bij BIS Specials werkzaam. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond met als specialisatie verandermanagement en organisatiegedrag en ruime ervaring in klantcontactafdelingen. De samenwerking van de broers biedt Peter Boot de mogelijkheid de markt nog optimaler te bedienen met zijn technische knowhow.

Polymut spansysteem

De eerste Evard pneumatische centrumspanners kwamen in de jaren ‘70 op de markt. Dat was nog maar het begin zijn van het succesverhaal. Al snel werd het assortiment uitgebreid met conventionele mechanische klemmen en pneumatische zelfcentrerende klemmen die vooral geschikt zijn voor 5-assige CNC-freesmachines. Dankzij de uitstekende samenwerking met haar Europese partners viert het meervoudige spansysteem Polymut van Evard in 2023 haar dertigste verjaardag en is het vandaag de dag wereldwijd bekend en gerenommeerd.

Hoogwaardige klemoplossingen

De nieuw gestarte samenwerking met BIS Specials is een uitgelezen kans om hoogwaardige klemoplossingen op de Nederlandse markt aan te bieden. De gebroeders Boot en de familie Evard delen gemeenschappelijke waarden. Klantnabijheid, kwaliteitsadviezen en klanttevredenheid door in te spelen op de specifieke behoeften van elke klant, staan ​​centraal in een partnerschap dat veel steviger is dan een eenvoudige zakenrelatie.  

Hoogwaardige Zwitserse precisie

De producten van Evard combineren de kenmerken van “Swiss made”: knowhow, onberispelijke kwaliteit en hoge precisie. Ze onderscheiden zich onder andere van de concurrentie door een extreem lange levensduur, eenvoudig onderhoud, een breed assortiment accessoires en een proactieve en innovatieve after-sales service. Door continue verbetering zijn de producten altijd aangepast aan de nieuwste uitdagingen in de branche. Omdat klanttevredenheid altijd voorop staat biedt Evard Précision, in samenwerking met BIS Specials, haar afnemers de mogelijkheid om de op hun wensen en specifieke situatie afgestemde klemoplossing eerst vrijblijvend te testen.

www.bisspecials.com

Dit bericht delen?