Rubriek: Bevestigingstechniek

Welding Company verzorgt lasprocessen van A tot Z

Welding Company is een echte specialist in lasapparatuur. Het bedrijf, met vestigingen in Lexmond en het Belgische Schelle, levert een uitgebreid programma professionele lasmachines van topmerken. Zowel voor de verkoop als de verhuur en inclusief toebehoren en verbruiksmaterialen.

Steeds vaker geven klanten er de voorkeur aan om bepaalde toestellen op tijdelijke basis te huren. De lasapparaten, stroomaggregaten, compressoren of inductieve warmtebehandelingsmachines kunnen vanuit het verhuurcenter meteen ingezet worden in het productieproces en garanderen de klant een lange termijn bedrijfszekerheid.

Topmerken

Het programma van Welding Company bevat appratuur van internationale topmerknamen zoals de las- en inductie-apparatuur van het Amerikaanse Miller, orbitaal lasmachines van Orbitalum, Mig-orbitaal machine van Firefly, lastractoren van Gullco en sinds kort ook machines voor het TIP-TIG lasproces.

TIP TIG

Het TIP TIG-lasproces is een uniek TIG-lasproces met ‘hot wire’ draad voor geautomatiseerd lassen, boringbekleding, orbitaal- en aluminiumlassen. Daarbij wordt de gepatenteerde draadaanvoertechnologie van Welding Company gebruikt. Deze staat garant voor een optimale kwaliteit en de hoogste depositiesnelheden met de laagst mogelijke warmtetoevoerwaarden.  

www.weldingcompany.be

Dit bericht delen?