Bedrijf

Dormer Pramet

Dormer Pramet is een wereldwijde producent en leverancier van gereedschap voor de verspanende industrie. Het bedrijf, ontstaan na de samenwerking van de roterend gereedschap fabrikant Dormer Tools en de wisselplaatspecialist Pramet Tools, biedt een uitgebreid producten programma voor de industriële markt. In deze markt heeft zij al meer dan 150 jaar kennis en ervaring opgebouwd.

De kern van ons programma is gebouwd rond het aanbod van gereedschappen voor de verspanende industrie en omvat zowel wisselplaten als roterende gereedschappen voor boren, frezen, draaien en draadsnijden. We zijn altijd bezig om onze klanten te helpen om hun bewerkingsprocessen zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Met 30 kantoren, die verantwoordelijk zijn voor meer dan 100 markten, en een distributienetwerk dat bestaat uit strategisch geplaatste distributiecentra bieden wij een wereldwijde dekking. Dormer Pramet is, net als haar producten, ongecompliceerd, eerlijk en consequent. U krijgt wat u ziet. Dit is hoe wij vertrouwen bouwen. Vandaag, morgen, altijd. Simply Reliable.