Rubriek: Verspaning

Dormac op TechniShow: ‘Say hi to High End Machining’

Dormac CNC Solutions laat tijdens de TechniShow aan de hand van live-demonstraties op high-end draai- en freesmachines, procesautomatisering en -optimalisatie zien, hoe je kleine en grote complexe series op een flexibele en efficiënte manier kunt produceren.

Op haar 500 m2 grote stand stelt Dormac daarvoor de nieuwste Doosan draai-, frees-, multitasking en pendelmachines op. Ook zal er een cobotplein worden ingericht en is er ruime aandacht voor procesautomatisering en optimalisatie. Dormac geeft daarmee invulling aan “Next Step in Smart Technology”, het centrale thema van TechniShow 2020.

5-Assig

Van de nieuwe machines die Doosan het afgelopen jaar heeft geïntroduceerd, is de DVF serie 5-assige bewerkingscentra een zeer opvallende. Met deze productiemachines kunnen werkstukken in één opspanning in een zeer hoge nauwkeurigheid compleet worden bewerkt. In de markt voor 5-assige bewerkingscentra onderscheiden de machines uit de DVF serie zich door hun compacte footprint, standaard vetsmeersysteem en het hoge gebruiksgemak. Doosan geeft 5-assig frezen daarmee een nieuwe dimensie. De DVF serie is leverbaar met tafelgroottes vanaf ø 500 tot ø 800 mm.

Multitasking

Multitasking machines combineren de sterke punten van 5-assige bewerkingscentra met de mogelijkheden van krachtige draaicentra. Dormac demonstreert in dat segment de SMX3100 van Doosan. Met deze multitasking machine kunnen zeer complexe geometrieën in één procesgang worden bewerkt. Dankzij de hoge bewerkingsnauwkeurigheden en de uitstekende prijs-prestatieverhouding van deze machines biedt Doosan hiermee productieoplossingen met een zeer hoge return on investment.  

www.dormac.nl

TechniShow: A113, hal 12

Dit bericht delen?