Rubriek: Verspaning

Grootformaat freesmachines van Nicolás Correa naar Dormac

Dormac CNC Solutions, leverancier van CNC-metaalbewerkingsmachines, neemt per direct de vertegenwoordiging op zich van de Spaanse fabrikant Nicolás Correa S.A., producent van grootformaat freesoplossingen. Zij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van grootformaat bedfreesmachines, freesmachines met beweegbare kolom, gantry freesmachines en portaal freesmachines op klantspecificatie.

De freesmachines van Correa worden ingezet in de meest veeleisende productieomgevingen zoals de mechanische sector, energie, de automobiel-, ruimtevaart- en spoorwegindustrie. Met ruim 5.400 geïnstalleerde machines behoort Nicolás Correa tot een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van grootformaat freesmachines.

Gepatenteerde freeskoppen

De freesmachines van Nicolás Correa onderscheiden zich met een zeer hoge machinestabiliteit en de inzet van gepatenteerde freeskoppen. In combinatie met de ram vormen deze freeskoppen het hart van alle Correa machines. De freesmachines behalen daarmee een hoge geometrische precisie over het hele werkbereik, hoge proces betrouwbaarheid en lange levensduur. Correa geeft dan ook 5 jaar garantie op al haar nieuwe machines.

Naast de verkoop gaat Dormac CNC Solutions ook de service aan alle bestaande Correa freesmachines in Nederland verzorgen. Met de uitbreiding van haar leveringsprogramma met de freesmachines van Nicolás Correa kanDormac CNC Solutions voldoen aan de toenemende vraag uit de markt naar hoogwaardige freestechnologie.

www.dormac.nl

Dit bericht delen?