Rubriek: Verspaning

Eenvoudige en gestandaardiseerde automatiserings-oplossingen LANG-techniek

Bedrijven die gaan automatiseren kopen vaak automatiseringsoplossingen die veel opties bieden. Vaak kiest men voor het “volledige pakket” voor een maximale flexibiliteit. Na een forse investering komt men achteraf vaak tot de conclusie dat veel van de dure opties ongebruikt blijven.

Leering Hengelo biedt met LANG-Techniek eenvoudige en gestandaardiseerde automatiserings-oplossingen zoals de Robo-Trex. Oplossingen die zich zonder overbodige extra’s richten op de essentie en daarmee zeer kosteneffectief zijn. In veel gevallen kan het grootste deel van het productprogramma worden afgedekt met één eenvoudige automatiserings-oplossing.

Eenvoud

De eenvoud van dit systeem zit niet alleen in de automatisering maar ook in de gebruiksvriendelijkheid. Ondanks de geavanceerde robotica is er nauwelijks expertise met betrekking tot robotisering vereist.

Voor nieuwe én bestaande machines

LANG-automatiseringsoplossingen kunnen achteraf gemakkelijk worden ingebouwd.  Dit betekent een forse verlenging van de levenscyclus van de bestaande machine. De LANG-automatiseringsoplossingen zijn bovendien snel te installeren en te gebruiken, zodat extra productiecapaciteit snel beschikbaar is. 

Robo-Trex

De Robo-Trex gebruikt ongeacht het werkstuk slechts één enkele grijper. Er is geen aanpassing van de grijper vereist voor verschillende werkstukken. Ook het spanmiddel is geschikt voor alle werkstukken.

www.leering.nl

Brabantse Metaaldagen: B120

Dit bericht delen?