Rubriek: Verspaning

Veel nieuw aanbod op stand Leering Hengelo

Leering Hengelo grijpt de TechniShow aan om haar aanbod in de volle breedte te presenteren. Van verspaning en zaagtechniek tot aan reinigingstechniek en straal- en oppervlaktetechniek. Klanten kunnen bij Leering terecht voor een breed pakket aan toepassingen, waarbij men in elk vakgebied werkt met ter zake kundige experts.  

Noviteiten van Diebold en Lang-Techniek

Van Lang-Techniek introduceert men een volledig nieuwe ontwikkeling voor het spannen van werkstukken. Deze noviteit sluit aan op het bekende vormgesloten-spansysteem Präge-Fix/ MakroGrip. Met de nieuwe revolutionaire generatie US1100-krimpmachines van Diebold toont Leering het meest betrouwbare krimpproces. De nieuwe productlijn US 1100 heeft optioneel een pyrometer, waarbij direct de temperatuur van de houder gemeten wordt tijdens het volledig automatisch opwarmen.

Uitbreiding programma bandzaagmachines

Op zaaggebied presenteert Leering Hengelo, naast de vertrouwde merken Amada en Karmetal, nu ook de Cosen lintzaagmachines. Gedemonstreerd worden de Cosen volverkleed C3 en de G320, de hardloper uit het Cosen-pakket. Zie ook  www.lintzagenservice.nl

Complete oplossingen industriële reiniging 

Leering Hengelo presenteert op de TechniShow een uitgebreid programma reinigingsmachines variërend van manueel tot automatisch en ultrasoon. Nieuw zijn de Tierratech ultrasoon installaties die eind 2019 aan het programma zijn toegevoegd. Kijk voor dit assortiment ook even op www.karelclean.nl gericht op industriële reiniging.

Op het 3D demoplein in Hal 11 presenteert Leering ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van nabewerking van 3D geprinte producten.

www.leering.nl

TechniShow: 8.B038 en 11.3D-demoplein

Dit bericht delen?