Rubriek: Diversen

High-tech huisshow Promas in het teken van automatisering

Promas in Maasbree organiseert op 12 en 13 oktober 2022 een high-tech huisshow. Er zullen vele machines getoond worden van onder meer Hedelius, CMZ en Hartford.

Promas zal niet deelnemen aan de Technishow met als hoofdargument de zeer ongelukkig gekozen datum ervan. Als alternatief is, in samenwerking met de belangrijkste fabrikanten uit het leveringsprogramma, gekozen voor een zeer hoogwaardige huisshow.

Automatisering staat centraal

Dat de huisshow in het teken zal staan van automatisering blijkt duidelijk uit de deelname van gerespecteerde fabrikanten als BMO, Robojob en Hoffmann. Een BMO Platinum systeem zal gekoppeld aan een Hedelius Acura 50 5-assige machine worden getoond en het Robojob werkstukbeladingssysteem aan een CMZ TA20YS640 draaibank. Daarnaast zullen ook Hoffmann en Hedelius automatiseringsoplossingen tonen met het nieuwe Garant beladingssysteem aan een 3-assige Promill machine en het Marathon palletbeladingssysteem in één combinatie met een Acura 65 5-asser.

Naast genoemde exposanten zullen ook leveranciers van opspan-, snij- en meetgereedschappen en CAD-CAM systemen aanwezig zijn. Een van de Hedelius machines zal met een Heidenhain besturing van de allernieuwste 7-serie te zien zijn. De open dagen bij Promas vinden plaats op woensdag 12 en donderdag 13 oktober van 14.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via sales@promascnc.nl of sales@promascnc.be

www.promascnc.nl

Dit bericht delen?